Nieuw bij Simon

Na maanden van hard werken is de begane grond van SIMON kantoren helemaal klaar voor gebruik. Met gepaste trotst kunnen wij stellen dat het een meer dan een geschikte plek is geworden om uw bedrijf te laten groeien en uw werkplek te laten meegroeien.

Naast een complete nieuwe look-and-feel vol kleur is er gekozen voor openheid en diverse gezellige hoekjes waar u kan zitten voor een kort overleg of kan neerstrijken om te werken, te overleggen of te ontspannen in een inspirerende en creatieve omgeving.

Dit alles is mogelijk onder het genot van een hapje en drankje vanuit onze gloednieuwe horecagelegenheid. De dames van SIMON kantoren staan graag voor u klaar om een overheerlijke kop koffie voor u te bereiden en met de gevarieerde lunchkaart hoeft u zelfs tussen de middag de deur niet meer uit!

Heeft u behoefte aan een meer besloten vergaderfaciliteit dat kunt u de twee aanwezige vergaderkamers reserveren. Beide vergaderkamers hebben een capaciteit voor tien personen en zijn voorzien van televisieschermen. Uiteraard kunt u dan ook gebruik maken van alle overige aanwezige faciliteiten die SIMON kantoren rijk is.

Graag tot ziens!